Recensioner

Hej, idag hämtade jag ut sista boken ur fallen ängel serien, och jag läste ut den på bara någon timmeXD så här blir det lite recensioner:)

20130521-194945.jpg
Titel: Änglarnas kamp Orginal(Finale)
Författare: Becca Fitzpatrick
Serie: Fallen ängel (4)
Sidor: 319
Utgivning: 2013(2012)
Finns att köpa på adlibris och på Bokus obs mobil sajt(adlibris)
OBS SPOILERS kan förekomma!
Handling: Efter Hanks död har Nora ofrivilligt blivit nefilernas ledare och hon förväntas nu avsluta det Hank påbörjat. Hon måste utplåna de fallna änglarna och därmed utplåna Patch.
Men Nora och Patch har en plan. De ska låta alla tro att de har gjort slut. Sedan ska Nora övertyga nefilerna om att de inte behöver strida mot de fallna änglarna. Samtidigt ska Patch ta reda på så mycket som möjligt om änglarnas avsikter. Tillsammans tänker de sätta stopp för det stora kriget innan det ens har börjat. Fast samtidigt som det drar ihop sig till slutstrid mellan änglar och nefiler, frestas Nora av en överväldigande och beroendeframkallande kraft. En kraft stark nog att krossa kärleken mellan henne och Patch.
Omdöme: Shit vad jag har längtat efter att få läsa sista delen ur serien! Äntligen, jag hade höga förväntningar och det hållde på gränsen. Gillar värkligen Scott och började kanske tycka om marcie fast nej, hon är en bitch. Nora blev ännu bättre i denna bok och inte blev den mesiga typen som inte kan slåss bra och måste räddad hela tiden(okej lite var hon det) Jag tyckte lite synd om henne när man märkte att ganska många var falska mot henne, som ex Dante. Patch var nästan lika hemlighetsfull som alltid, fast nu fick man veta bättre hur han tyckte och tänkte. Den var spännande nästan i hela boken man ville bara läsa o läsa, och så får man veta hur en Nefils kraft är. Snabbare…starkare…läker snabbare…..ja helt enkelt som en vanlig odödlig…hehe
Rekommenderar för alla som gillar alla slags övernaturliga väsen.
Rekommenderar inte för dom som inte är intresserad av att läsa om övernaturlig kärlek osv osv
7/10

20130521-200832.jpg
Titel: Den röda handsken Orginal(Red glove)
Författare: Holly Black
Serie: Berörarna(del 2)
Sidor: 319
Utgivning: 2012
OBS SPOILERS kan förekomma!
Handling: Cassel Sharpe trodde att han var en vanlig kille, tills han upptäckte att hans bröder manipulerat hans minnen. Nu vet han sanningen han är den mäktigaste beröraren av alla. En beröring av Cassels hand kan transformera vad som helst eller vem som helst till något annat.

När Cassels äldre bror Philip blir mördad försöker FBI rekrytera Cassel för att få hans hjälp med att lösa mordet. Den enda ledtråden är en övervakningsfilm från brottsplatsen där en kvinna med röda handskar syns. Men även maffian är på jakt efter Cassel de förstår hur användbar han kan bli för dem. Cassel måste ligga steget före båda sidor för att överleva. Men var kan han vända sig när han inte kan lita på någon allra minst sig själv?
Omdöme: jag gillade den här boken mer en första boken. Man vill bara läsa mer! Men jag förstår lila, man kan inte bli påtvingad kärlek….man blir ju lite galen på Cassel, sin bästa vän! Hallå?!
Sen alla dessa handskar…man vill inte bli hatad bra för att man är en berörare…Holly har värkligen fått till boken, en riktig övernaturlig thriller.
Jag gillar boken:)
Rekommenderar för alla som Älskar kombinationen av en thriller, drama, magi,kärlek och makt spel.
Rekommenderar inte för dom som inte är så läsvana och som mer vill läsa andra enklare böcker.
8/10
Finns att köpa på Bokus
Och på Adlibris obs till mobil sajten(adlibris)

Lämna en kommentar

Under böcker, bok, idag, minitecensioner, new, recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s