Babbeldrottningen i new york

20131019-205308.jpg
Titel: babbeldrottnigen i new york(original, Queen of babble in the big city)
Författare: Meg cabot
Serie: Babbeldrottningen del 2
Sidor: 293
SPOILERS kan förekomma!
Handling: Lizzie Nichols har ett stort problem i livet: hon kan aldrig hålla tyst! Hon har en osviklig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Nu är hon i New York, lika bubblande charmig och optimistisk som alltid. Det gäller bara att hitta ett jobb och en bostad så blir allt toppen.

Men hon måste kämpa sig igenom den ena förnedrande situationen efter den andra och får slutligen jobb som receptionist på en advokatbyrå. Inte precis hennes drömjobb (som är att öppna en vintagebutik för brudklänningar) men det betalar i alla fall räkningarna. Fast hennes råd till blivande brudar att inte skriva på äktenskapsförorden underlättar inte precis hennes karriär. Kan hon aldrig lära sig att hålla munnen stängd!
Omdöme: jag var lite osäker i början, för första boken var ingen större hit för mig. Men jag kan inte riktigt säga att den är skriven i kategorin vuxna, mer som unga vuxna. Om man har tråkigt så kan man alltid läsa denna bok, den är lätt,lite rolig och lite drama i. Lizzie gick ganska fort framm, hallå ska ni gifta er direkt efter ni varit ihop i några månader!? Och då överreagera Luke och åkte iväg, man bra hallå! Och då gav lizzie tydligen upp på deras förhållande och bla bla. Men sen slutar det med att Luke kommer tillbaka. Och neej, Gud va jobbigt slut! Måste dom sluta just då..läs om du läst boken—->(Altså sen friar han och undra om hon svara ja, vad tror ni?)
Den får. 6/10
Köp på bokus

Lämna en kommentar

Under bok, recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s