apornas planet uppgörelsen 3D

Hej jag kommer nu recensera en film jag såg för någon vecka sen på bio:) Apornas planet uppgörelsen i 3D såg jag.

 

apornasplanet klicka på bilden för mer info:)

 

Handling:

Caesar leder en växande grupp genetiskt utvecklade apor som hotas av de få människor som överlevt ett dödligt virusutbrott. Trots deras försök att leva sida vid sida så bryter ett krig ut som ska komma att avgöra vilken ras som regerar på Jorden.

 

Omdöme: Oj, den här filmen var något nytt! Jag vet att det är en ny version av den gamla men eftersom jag inte har sett den gamla så var den bra tyckte jag. Aporna var ju lite speciella dom kunde snacka i människo språk o: omg, i denna film såg man verkligen liknelsen mellan oss människor och aporna, ja jag vet den här filmen är inte äkta men ändå. Aporna kunde gå på två ben, skjuta med vapen och snacka så det var väldigt lika oss människor.

Dom små aporna var såå gulliga, naaw. Jag blev lite trött att han(han på bilden) gick tillbaks hela tiden, ja han var envis och ville rädda aporna och samtidigt rädda byn. Men jag kände en liten irritation eftersom han var så envis. Men aporna var också lite jobbiga, dom sa deras motto hela tiden som löd såhär typ” apa inte döda apa” eller något sånt, och sen bryter en av dom mot lagarna vafan, det är typ som vi människor, det bevisar bara att dom också är mänskliga ju:)  I början var killen skit dum och sköt en apa, dom gick ju inte till attack eller något sånt…/: suck asså….

ja den var bra så jag ger den en      7/10

 

aporna

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s