Mellody looh flykten

mellody-looh-flykten

Titel: Mellody looh flykten

Författare: Gabriella. P. Kjeilen

Förlag: Poopuu (Tack för boken!)

Serie: Mellody Looh #2

Sidor: 283

Utgivning: 2015

OBS SPOILERS kan förekomma!

Handling:

Går det att gömma sig från en del av sig själv …
eller kommer den alltid att nå ytan till slut?

Mellody är på flykt från sin far efter att ha svikit honom. Sveket har väckt något till liv inom henne. Mörker och ljus slåss om vem som ska få kontrollera hennes kropp och det känns som om de snart kommer slita henne itu.
Hon söker skydd i Nordlandet. Ett snöbeklätt land med både underliga och livsfarliga invånare.
När hon får reda på att det mörka rådet kidnappat Leo tvingas hon lägga sina egna problem åt sidan för att rädda honom. Men vad kommer hända när hon än en gång utsätter sig för mörkrets lockelser?

Omdöme: Det här är andra delen i serien Mellody looh, första delen slutade med en stor cliffhanger så jag måste bara läsa vidare. Det började i princip exakt vart första delen hade slutat, man får se hur Mellody blir om händer tagen hos en familj som är vättar. tror aldrig jag hört talas om vättar så det var något nytt.

Hela boken handlade om hur dom skulle rädda Leo och hur mellody/Erika förändrades och växte.

Blev förvånad över Triton, han hade helt ändrat sig och var mycket mer vresigare än vad jag trott. Deras relation var rätt jobbig i denna bok, Mellody tänkte nästan hela tiden på om Triton faktiskt inte gillar henne utan att det är hennes känslor som hon bara känner av på honom. Triton verkar bara vilja ligga, men det känns ändå som om han känner något för Mellody fast han inte vill erkänna det. Hans argument är att ingen varelse som han är kapabel att känna känslor osv ,bullshit säger jag xD

jag upptäckte en till sak att det verkar som att Mellody och Erika är typ två olika personer fast i samma kropp..? Sen gillade jag inte att Rose och Leo börja gilla varandra, kände på mig att det skulle sluta så dock.

Och nej det finns inte bara dåliga saker om boken utan det fanns stunder som jag tyckte det blev spännande och det hettade till, min favorit scen var nog när Mellody blev helt crazy och dödade flera ur de gamlas mörka råd. Där var hon badass.

Slutet och prologen var inte förväntat, Triton blev skit sur på Mellody och sa en massa saker och då slutade det med att mellody valde att bryta bandet mellan dom…

OMG vad kommer hända?! Kommer helt klart läsa vidare ,så här kan man inte sluta. Kjeilen har lyckats igen med att få ihop en bok med sex, blod, liv och död. Jag ser fram emot sista delen i serien och rekommenderar varmt denna bok.

Jag ger den                        3/5

Du kan köpa boken hos adlibris och bokus

1 kommentar

Under 2016, bok, bokrecension, Gabriella.P Kjeilen, idag, recension

Ett svar till “Mellody looh flykten

  1. tamanna

    hej jag håller på läsa första boken nu och gillar verkligen Triton och Mellody tillsammans synd att det inte blir bättre mellan dem i den andra boken, men vet du när den tredje boken kommer??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s