När livet börjar om

28522451.jpg

Titel: När livet börjar om

Författare: Lucy Dillon

Serie: –

Förlag: Forum (Tack för recensionsexemplaret! )

Sidor: 479

Utgivning: 2016

OBS SPOILERS kan förekomma!

Handling: Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många – och förverkliga mer än en dröm.

Omdöme: ”När livet börjar om” är en charmig historia om relationer, längtan om att få börja på nytt och att vara öppen även för det oväntade. Den innehåller även ett allvarligare tema om vad våra minnen betyder för våra upplevelser av oss själva och våra liv. Vad händer om vi inte längre har våra minnen? Det är med andra ord många handlingar i denna roman. Den är lättläst och man dras lätt in i handlingen. Det är en fin och varm historia, med en enkel handling. Den har absolut sin charm med både sin handling och personporträtten. Dock verkar det som att författaren vill ha med  väldigt mycket i sin bok och den blir lite väl lång kan jag tycka. 

Jag ger den 3/5

Lämna en kommentar

Under bok, bokrecension, idag, recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s