Om mig

Hej!

jag som driver den här bloggen heter Siri och är en tjej på 19 år som bor i Stockholm.

Jag tog studenten 2017 och jobbar på Mathem at the moment. Är ett rätt tungt arbete så är bland för trött för att orka skriva inlägg.  På fritiden tränar jag på gym, springer, träffar kompisar , kollar på film/ tv serier och såklart läser!

Mina favorit genren jag läser är REVERSE HAREM,  fantasy, supernatural, young adult, contemporary, dystopier men även romance och om mytologi . Ända sen jag var liten har jag alltid gillat att läsa, man kan säga att jag har det i blodet.

Oftast plockar jag upp en bok att läsa med musik i lurarna, jag vet lite ovanligt kanske men har musik till nästan allt, skolarbete, när jag läser, när jag ligger i sängen, ute som inne^^ Alltid mysigt, att också dricka något varmt också om man känner för det när man läser.

Jag startade bloggen den 7 mars 2013 och sedan dess har bloggen utvecklats enormt i både mitt sätt att skriva, mina recensioner och mina läsare har ökat.

Inläggen kommer inte bara att handla om böcker utan också om filmer jag sett på bio, hur min dag sett ut och vad jag shoppat

Jag känner mig alltid glad när jag loggar in och upptäcker att någon har kollat på senaste inlägget och kommenterat. Så kommentera gärna!
Xoxo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s