Bloggarkiv

The amazing spider-man 2

tjena i fredags såg jag the Amazing spider man2 på bio:)
här kommer handlingen: Spider-Mans största strid har alltid pågått inom honom själv: kampen mellan den vardaglige Peter Parker och det tunga ansvar som vilar på Spider-Mans axlar. Men nu ställs Peter Parker inför en mycket större konflikt: Electro, en fiende med betydligt större krafter än han själv.Och när hans gamle vän Harry Osborn återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp. Kan Spider-Man skydda New York-borna från den ondska som hotar staden?

omdöme: oj, den här filmen var bra! Den hade nästan aldrig några lugna stunder utan det var action 24/7, och det gillade jag. Jag kommer inte ihåg 1:an så jag kan tyvärr inte jämföra/: det dåliga var att jag nästan visste hur allt skulle sluta, ahha. Och att jag störde mig på att han alltid skulle rädda alla hela tiden man bara lägg av och spela hjälte hela tiden, men i försig så gjorde resten av människorna förutom poliserna inget dom sprang iväg, lolXD nä men jag förstår dom. Asså är du seriös jag fick nog några tårar i slutet fan också varför måste Gwen dö:( GAAH, och det var sååå mycket chliffhanger så det måste komma en 3:a annars kommer jag bli galen, slutet var ju bara så sämst.
Men ialafall så var den bra:)
jag rekomenderar att ni ser den för er som gillar action,övernaturligt
och ni ska inte kolla på denna om ni föredrar komedi eller skräck
Men mitt tips är att ni ser första filmen innan ni ser andra filmen för då förstår ni bättre.
xoxo

Lämna en kommentar

maj 4, 2014 · 5:15 e m

The grand budapest

hej! idag har jag sett the grand Budapest på bio, trailern är ej med svensk text men ni förstår säkert endå:)

Handling: Gustave H är en omtalad concierge på ett välkänt hotell i Europa under mellankrigsåren. Zero Moustafa är hisspojken som blev Gustave Hs närmaste vän. Deras fantastiska äventyr innehåller en stöld och ett återbringande av en ovärderlig renässansmålning, en otäck familjefejd över en enorm förmögenhet samt en ljuvligt sockersöt kärlekshistoria. Samtidigt genomgår hela den europeiska kontinenten en dramatisk förändring och så även The Grand Budapest Hotel.

Omdöme: Asså när mina föräldrar bestämmde att vi skulle se denna film var jag lite skeptisk men jag fick endå följa med så ja. Men jag kollar helst inte på sånna här filmer, jag är mer den typen som gillar skräck,action,scien fiction och äventyr. Så jag var inte på topp humör när filmen började, men ialafall så efter ca halva filmen så kom man in i filmen. Själv tyckte jag att den var väldigt förutsägbar, så nästan i början så listade jag ut slutet, lolXD
Men den blev bättre och bättre ju längre in man kom i filmen, filmen är baserad på verklig historia…eller? men åh man blev ju sååå suktad av alla bakverk dom åt! mm…. men han med hugtänderna var ju lite creepy av sig. Gustave var ju ganska smart när han kom i fängelse, men det jag inte fattade var hur i all världen han dom hacka sönder ett hål så dom kunde fly, och det skulle ta 6 månader jag menar vakterna var jävligt korkade då. Det var några stunder/scener som jag skrattade i, Gustave var en rolig typXD men aa jag ger 4,5/10
ahha ja som ni vet så är jag väldigt kräsen, haha. men det var en historisk film som utspelade sig under andra världskriget, och jag tyckte det såg ut som om dom var i typ ryssland eller har jag fel? Men det var allt från mig;)
xoxo

Lämna en kommentar

april 12, 2014 · 8:39 e m

The Secret Life of Walter Mitty

hej sorry för dålig uppdatering men har varit trött och läxor och sena dagar/kvällar. men nu till saken, idag såg jag The Secret Life of Walter Mitty , det står att dom jämförde med forest gump, jag såg en liten likhet som att båda reste mycket och båda ja sprang fort i guessXD nä men jag tyckte den var lite för seg i början och tyckte faktiskt att den inte var så bra, men sen närmade den sig mitten och då hände det väl mer och sen när slutet närmade sig så dalade spänningen, men det fanns stunder(moments) som jag skrattade högt åh jag blev sugen på att vandra i berg, hihih ja den får 6/10 haha jag är kräsen av mig. men ni borde se den, fast om ni gillar bara action och skräck så kolla inte på den för den är mer en komedi tycker jag själv. men bye xoxo
ps. ska försöka skriva mer nu men jag kommer sluta 15.30 varje dag tills sportlovet så thats not so nice:(

Lämna en kommentar

februari 8, 2014 · 8:41 e m

Thunderbolt

thunderbolt´så jävla bäst

Lämna en kommentar

januari 25, 2014 · 10:15 e m

Escape plan

http://m.youtube.com/watch?v=CI4EjV_x_PQ

Lucka 22! Ni får trailer till Escape plan, handling och kommentar!
Handling: Säkerhetsexperten Ray Breslin blir på falska grunder anklagad för ett brott och blir inlåst på samma rymningssäkra fängelse som han själv varit med och byggt.
Nu måste han försöka ta sig ut och se till att få tag på den som satt honom bakom galler.
Kommentar: jag tycker denna film var på topp! Action var på hög nivå hela tiden och det var en väl gjord film. Jag märkte att det var inga kvinnliga fångar som var med men det är bara någon detalj för den var bra, den får 9/10!! Yaay:D men kolla INTE om ni inte gillar action blod och sånt. Ja det var allt från mig bye;)

Lämna en kommentar

december 22, 2013 · 8:51 e m

The hobbit2

lucka nr 14 Trailern till the hobbit 2 😀

Lämna en kommentar

december 14, 2013 · 7:35 e m

Martin Garrix & Jay Hardway – Wizard (Official Music Video)

http://m.youtube.com/watch?v=KnL2RJZTdA4

Martin garrix videon hackar lite men om ni gillade den hära låten så sök på Spotify;) och detta var lucka nr11!

Lämna en kommentar

december 11, 2013 · 7:31 e m

The walking dead season4 avsnitt8

http://www.swefilmer.com/the-walking-dead-s04e08/the-walking-dead-s04e08-video_a66f93ad3.html

Lucka nr 3….senaste the walking dead avsnittet(hela texten är ganska dålig så hör istället vad dom säger) kan bara säga att den är jävligt bra.obs! Kolla på första sesongen innan du kollar på detta avsnitt

Lämna en kommentar

december 3, 2013 · 9:33 f m

Dimitri vegas & like mike DJMAG TOP 100 DJs Exclusive Mix – …

så jävla bra video! #lovehouseforever

Lämna en kommentar

december 1, 2013 · 6:59 e m

Percy Jackson & the Olympians: Sea of Monsters:

Paste a Video URL

första filmen, och även bok två i serien ska bli film.:D
tyck till här om vad ni tycker!

Lämna en kommentar

april 30, 2013 · 7:18 e m